duminică, 19 ianuarie 2014

Crema de branza cu somon afumat

Perfecta pentru un mic dejun usor, dar delicios, crema de branza cu somon afumat se face cat ai zice... peste. Adica somon :). Ideal este totusi daca o puteti lasa putin la frigider, cat sa isi imbunatateasca usor tinuta.

Ingrediente:
  • 200 g somon afumat
  • 200 g branza Fagaras cu smantana (eu am folosit varianta light)
  • 3 fire ceapa verde
  • 1/2 lingurita pasta ardei cu sare 
  • 1/2 legatura marar tocat
  • zeama de lamaie
  • piper

Si cand zic ca se face usor, nu exagerez cu nimic. Absolut toate ingredientele se pun in blender si se maruntesc impreuna pana la omogenizarea perfecta. Ca o mentiune, pentru ca pasta de ardei pe care o tot folosesc eu este deja sarata, nu am mai adaugat sare, dar daca folositi ardei proaspat, sau pur si simplu il omiteti, atunci nu uitati sa adaugati sare dupa gust. And that's all!

Se lasa sa stea in frigider macar o ora, dupa care se serveste pe felii de paine proaspata, paine prajita, crackers etc. Merge de minune cu rosii, masline, castraveti sau orice altceva va place.


Enjoy! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu